Taal.
Je eigen taal
tintelt vol liefde
sleutel van de gevangenis
Verloochen nooit
die eigen toonklank
want dan gaan vele zaken mis.
God spreekt zo
via Jesaja
tegen verwarden in Babylon
Ik heb in u
nog welbehagen
doe u herrijzen als de zon.
Zij hadden daar
noch lied noch snaren
een harp die roerloos aan de wilgen hing
Gods stem klonk daar
toe blijf nog even
Mijn Woord geeft u een nieuw begin.
’t Loofhutten feest
duurt zeven dagen.
toch gaf God nog een extra dag
om Hem daarin
stralend te vinden
vol liefde die ’t al over mag.
Zo mogen wij
zelfs op het einde
beseffen dat God ook op dat moment
ons ziet , ons draagt
Ik kom U nader
ook dan ben Ik voor u present.
th