Ons ontmoeten..
Ergens in dat diepe duister,
waar nog weinig licht is te zien,
Daar groei jij langzaam op.
Ergens in dat diepe duister,
Begin jij ons al wel te horen,
Galmen onze stemmen als muziek,
Door jou kop.
Zo klein als je nu nog bent,
zo breekbaar en zelfs nog zo ontastbaar.
Zo groot is mijn liefde al voor jou,
Zo groot en zal ook groeien met de dag.
Nu druk bezig met de tuin en dan zo jou kamer,
Wij als ouder, creƫren jou style.
Wij als ouder geven jou al onze interesses mee,
Wij als ouder geven jou onze geloften,
wij als ouder geven jou liefde en geluk
Wij als ouder geven jou,
wat we kunnen.
Nu nog tastend in het duister,
Voelen wij jou nu af en toe bewegen.
Maar nog altijd tastend in het duister,
Tot de dag van ons ontmoeten komt.