Vertel me waarom zal ik jou verlaten
We hebben nu al zoveel meegemaakt
Oke, onze problemen worden steeds door kleine dingen veroorzaakt
Maar niemand is in een relatie volmaakt
Natuurlijk er zijn ook fouten door mijn ontstaan
Maar toen zijn we ook verder gegaan
Waarom zou ik je nu dan verlaten
We gaan er ons door heen slaan
We kennen elkaar nu al zolang
Wat maakt jou dan nog zo bang
Lieverd haal die tranen van je wang
Ik ga je echt nooit verlaten
Kom lief we slaan ons er door heen
Ik ga je niet verlaten
Ik laat je echt nooit meer alleen
Je blijft mijn nummer één
En je mag niet meer vergeten
Dat ik van je hou
Maar dat moet je nu inmiddels wel weten