Ik de morgen het ochtend rood. Kijk je me aan, mijn ziel helemaal bloot. De zon verwarmt de huid en haar. Diep kijkend in jou ogen en ik staar.
De hand zachtjes in de nek, zoen ik jou plat op je bek.
Een dag met zoon mooi begin, droom ik van en zing.
Met gevoel en een liefdevol hart.
Een bosje rode rozen gekocht op de mart.
Wil ik jou bevredig komen,
Blijf ik maar over je dromen. Xp