De dagen gaan langzaam voorbij
Nee ik Ben er nog Lang niet bij
Ik Ben zo ontzettend moe,uitgeput
Wat is het diep deze put
Het lukt niet meer
Echt alles doet mij zeer
Het is voorbij, klaar, genoeg
Ik sleep mij door de dagen
Met in mijn hoofd zoveel vragen
Waarom is het gebeurd? Waarom?
Het maakt mijn leven nu kapot
Ik weet niet meer wat ik moet zeggen
Het is niet meer uit te leggen
Het is op, kapot
Ik vecht, ik vecht zo hard door
Maar ik weet niet goed meer waarvoor
Ik raak de weg kwijt altijd
Heb ik nog wel zoveel tijd?
Ik weet het niet meer weer
Wat ik wel weet is
Dit leven wil ik niet meer