Gevarieerd.
Dagelijkse gedichtenreeks
gevarieerd in beleven
van Eifeltoren tot stoere vent
zoenen , vissen
‘t liefdesleven
’t is maar hoe je de keuze wendt.
’t Blijft boeiend
zeker bij thema’s
diverse gedachten stromen voorbij
Achtergrond, karakter
zo ook beleving
passeren ons in lange rij.
Langzaam leer je
karakters kennen
je ondersteunt ontvangt en adviseert
boeiend weer
Ied’re dag te lezen
wat ons zoal toch enerveert.
Een vreemde hobby
zal men denken
toch ontstaat al schrijvend iets van tweeërlei
de vriendschap
en het samen delen
vele gedachten gaan zo voorbij !
th