Wat stelt mijn leven nog voor
Van iedereen moet ik door
Maar waarom horen jullie mij niet
Er is teveel kapot, er is teveel verdriet
Ik Ben zo op van het vechten en doorgaan
Ik kan dit leven niet meer aan
Ik Ben kapot, gebroken
Ik heb er al zoveel over gesproken
Maar mijn woorden zijn op
Mijn energie is op
Mijn vechtlust is op
Het heeft geen zin mij nog te redden
Het heeft geen zin om het over het eten te hebben
Dat is toch niet meer te redden
Luister en hoor mij
Sta niet boven mij maar naast mijn zij
Het is haast niet te verdragen
Het is niet meer alleen te dragen
Het is teveel
Ik wil het niet meer doen alleen
Want dat voelt nu zo gemeen
Samen kunnen we het aan
Samen kan ik er wel voor gaan
Er is bijna geen hoop meer
Ik kan dit gevecht niet weer
Het maakt mij kapot
Er moet toch ergens iets zijn wat die knop omzet naar de goede Kant,naar het goede leven