Leer mijn kind
Leer opdat je leert begrijpen,
Het leven gaat niet over rozen
Zoals de wereld niet voor iedereen in de zelfde richting draait...
Leer mijn lief,,
Probeer iets vaker te luisteren.
Al schreeuwd je ego voor wat erkenning..
Al zegt je hele ziel en zaligheid dat jij je moet verweren,
Tegen de jagers en de stropers..
Probeer dan van een afstand te kijken.
Te zien vanaf een andere perspectief,
In de stilte van het horen...
Leer je.
Leer je jezelf te kennen.
Niet wie jij geboren bent te worden..
Nee.
Gewoon wie jij altijd al was.