Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onvoorwaardelijke liefde...
Liefde-voelend voor
die kleine donder-stenen
ze leren mij te leven,
vol zelf-vertrouwen
zeker geen min-achting
naar je-zelf toe,
leven vol met passie
geluk en plezier
dat is wat hun
mij geven,
in ruil voor
liefde en geborgen-heid,
hun ogen vertellen
mij elke dag
wat hun liefde
is voor mij,
mijn liefde is onvoorwaardelijk
van hier tot aan het heelal
en weer terug....
Reacties op dit gedicht
lodi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
EXPLICIT
:
Dinsdag, september 05, 2017 22:56
Ik word afgeleid door de koppeltekens maar erg rakend mooi geschreven. Geniet en blijf leren van ze.
Over dit gedicht
Auteur:
lodi
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
05 september 2017
Thema's:
[Dieren]
[Bewondering]
[Houden van]