Laats kreeg ik een brief van een 80 – jarige dame.
Daarin verontschuldigde ze zich
voor haar ontoereikende kennis
van “www.be”
waardoor ze wel verplicht was
om pen en papier te gebruiken.
De verontschuldiging was even overbodig
als ontroerend.
Ik pinkte een emoji weg.