Langzaam vervaagt de
lucht en word het donker
de klok tikt door we sluipen
de nacht te gemoed,
stil word het in je hoofd
even is het als of je verdoofd,
minuten later sluipt langzaam
iets je hoofd binnen
ze beginnen een voor een
te komen,
dit keer is het
er een die niet
loslaat,
uren na dat je wakker
bent laat het je nog
niet los,
dromen zijn
levens-echt
hoe mooi
hoe eng
ze zijn er wel....