zag je het niet
dat ik bergen op liep
die slechts naar de hemel reikten
zag je niet
hoe ik verdwaalde in eenzaamheid
zó bang voor wat zou komen
zag je niet
hoe moeilijk het werd om tranen in te tomen
opdat zij haar dagen nog zou kunnen dromen
zag je niet
hoe verloren ik was zonder jouw hand
in dat kale, triestige godvergeten land