Omdat er de laatste tijd
met haar totaal geen huis te houden was,
ze tijd kende noch stond,
'never said where she came from',
omdat ze halfdronken met zijn auto rondreed
wat ze giechelend en honend afwimpelde
als 'greasing the whistle'
braakte wel 'n halve emmer vol,
zoals Joe Cocker tussen elk lied
was zijn geduld op en wees haar
definitief na ettelijke vermaningen de deur,
tot de aap mondjesmaat aan uit de mouw kwam,
bleek dat ze hem bedroog en beloog,
met een scharrel van de avond cursus
bedoeling een dak boven haar hoofd ..
die echtelijke orkaan had ze zien aankomen,
huizen waren onbetaalbaar en te duur
zeker als je niet weet met wat voor hout ..
kortom naast de pot piste
wat hem totaal verbijsterde want ..
hadden ze geen passioneel sexleven,
kreeg hij 't benauwd en beet zijn lip stuk
van twijfel, spijt en vooral jaloezie,
bij de gedachte dat nu hij haar wandelen stuurde
ze op vrijersvoeten met éénieder die haar begeerde
lag te lapdansen, rollebollen hoe komt uit
want 't was ... bij nader toezien,
eigenlijk niet allemaal slecht aan haar,
was zijn melk overgekookt
totaal over zijn toeren toen
hij haar (teveel) de levieten las ?
ze deed de boodschappen en hield 't huis op orde
ze hadden telkens zo'n fijne tijd op reis
één blik in haar reebruine ogen op 't strand
en 't was meteen prijs,
wat wil je meer als man oei, oei, oei,
perfekt voelde ze hem aan,
als de zon en de maan,
maar wie van beiden
wou er in de schaduw staan ?
ze waren het sterkoppel in de karaoke bar
toen ze samen 'n duet zongen
wat in Godsnaam had ze tekort
na alle hoogten en laagten,
hoe kon ..
zo vernietigend als ze kon,
ze kon bestwel haar mannetje staan,
waar maal jij toch om
't is maar seks !
Melania had 't niet koeler en beter
met d'er halftoegeknepen ogen
en haar perfekt uitnodigende vormen
kunnen verwoorden aan Trump,
it's only rock and roll
and I like it,
yes I do !