Het leven is vaak klote…
Vaak willen mensen zelfmoord plegen...
De meeste mensen kunnen er niet tegen, om te leven…
Leven
Leven is
Leven is iets wat je tegemoet komt
Zelfmoord
Zelfmoord is
Zelfmoord is iets wat niet door iedereen gewaardeerd word
Lef
Lef moet
Lef moet je hebben als je zelfmoord wilt plegen
Verlies
Verlies is
Verlies is iets wat vaak voorkomt
Angst
Angst hebben
Angst hebben de mensen die zelfmoord willen plegen
Eenzaamheid
Eenzaamheid is
Eenzaamheid is wat veel mensen hebben
Familie
Familie is
Familie is niet het dierbaarste bezit dat zijn je vrienden
Geluk
Geluk hebben
Geluk hebben is zonder problemen het leven doorkomen
Verliefd
Verliefd zijn
Verliefd zijn is iets wat mensen in de war schoppen met houden van
Misbruik
Misbruik is
Misbruik is iets wat veel te vaak voorkomt
Mishandeling
Mishandeling is
Mishandeling is iets wat niet zou mogen
Onzekerheid
Onzekerheid hebben
Onzekerheid hebben alle mensen wel eens in hun leven
Pesten
Pesten is
Pesten is het stomste wat je kan doen
Scheidingen
Scheidingen zorgen
Scheidingen zorgen alleen voor ellende
Teleurstelling
Teleurstelling is
Teleurstelling is iets wat je niet graag meemaakt
Troost
Troost zoek
Troost zoek je bij iemand die je vertrouwt
Verdriet
Verdriet is
Verdriet is iets wat mensen elkaar veel te vaak aan doen
Verslavingen
Verslavingen maken
Verslavingen maken alles kapot wat je lief is
Vriendschap
Vriendschap is
Vriendschap is het belangrijkste in je leven
Ziekte
Ziekte is
Ziekte is iets wat ik niet graag mee maak
Kwaad
Kwaad wordt
Kwaad word ik als ik dit lees want dit zijn slechte dingen die ik heb meegemaakt
Dit zijn persoonlijke dingen die ik heb meegemaakt!!!!
Groeten desiree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!