Heeft Hij jou tot daar gebracht
daar waar de Zilverpaarden grazen
grasvelden van ongekende vlakten
tussen hen
de nooit geziene vogels van schoonheid
hun lucht welke uitstraalt tussen zonnestelsels en planeten
de aankijk van hun Zilverpracht
hun vol verwachtend snuiven
paarden zijn het die de tijd berijden
ga en één van hen zal komen
eenheid van tijd en ruimte
volmaking van Zilverpaard en Ruiter
ga
gij paard en ruiter
Jouw gedachten
zijn
de plaats
in de ruimte