na alles is er ook
altijd weer een ochtend
deze voelt nieuwer dan ooit
dauwparels blinken in het gras
de zon straalt met herwonnen kracht
verdampt de aangeslagen vensters
ik kijk naar het mooie stille plaatje buiten
en zie voor het eerst weer toekomst