Je krullen je ogen en je gitaar ik weer nog hoe ik je ontmoeten ik was meteen verliefd. En later die week hoorde ik een bevestiging maar het mocht niet ik was veel te jong.
Je krullen je ogen en je gitaar
Alles wat ik mis
Ben jij
Ik schrijf dit 2 jaar na je dood.
Het zit nog zo diep
Waarom verliet je deze aarden
Misschien kon het iets worden tussen ons
Ik weet niet waarom je weg ging van deze aarden.
Ik weet niet wat je van me dacht
Ik mis je
Je krullen je o zo mooie blauwe ogen en die prachtige gitaar.
Pak me bij mijn hand