Mijn liefste Oma
Mijn oma is pas haar man kwijt
Ze heeft het erg moeilijk.
Ik trouwens ook .
Me oma kan bijna niks meer zien.
Ik ben bang, om ook nog me oma kwijt te raken.
Me oma zegt telkens ik wil niet meer leven.
WE zeggen dan Oma we zijn er altijd voor je.
Zolang je maar wil.
Ik heb oma een lijst gegeven met haar man en mijn opa
erin. Ze was er erg blij mee.
Maar een ding wil ik zeker.
Oma blijf lang bij ons en zeg nie ik wil niet meer
leven!!!!
-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-
Lisette