Verwoest is de Tempel
gevallen als brokken steen
Zijn Tempel is weder opgebouwd na drie dagen
zelfs nu nog pleegt men bedrog om eigen Tempel
niet op Hem te bouwen
de Volheid van de Volmaakte Tempel willen zij niet overnemen
toch zal de Volmaaktheid in al hun Tempels moeten zijn