Alleen
Een dikke week ben ik nu alleen
Helemaal alleen zonder mijn vrouw
Dat is waarom ik elke dag ween
Mijn vrouw waar ik nog steeds van hou
Waarom moet dit zo zijn
Niemand meer om mij heen
Oh wat voel ik mij nu klein
Elke dag nu, helemaal alleen
Heb de controle nu verloren
Alleen in mijn nieuwe huis
Wilde dat ik nooit was geboren
Het huis dat voelt als een zwaar kruis
Een kruis dat ik elke dag moet dragen
O, o, wat is dat kruis toch zwaar
Ik zit nu met zo veel vragen
Vragen die ik wil stellen aan haar
Maar dat kan nu niet gebeuren
Alleen na zoveel jaar
Wil nu niet langer zeuren
Maar we waren toch zo'n leuk paar?