Hij is geen heer of prins uit een sprookje van weleer
Al doet hij me steeds meer en meer.
Wij beiden hebben een leven lang veel meegemaakt
Soms is het mijn verstand wat hier staakt.
Ruw en heftig als een net gedolven diamant
Soms meelevend en zacht en zelfs galant
Ik schrik soms van zijn temperament
Maar in wezen is het geen slechte vent.
Voorzichtig voel ik aan hoe ik hier mee om gaan moet
Het is zo raar wat begrip en interesse met je doet.
Ik wil niet te hard van stapel gaan
rustig doch geïnteresseerd kijk ik het aan.
Langzaam maar zeker bouwen we aan onze band
Liefde, vriendschap, en we zien wel waar het strand.
Voorzichtig verlang ik naar steeds meer
Gelukkig zie ik hem snel weer.