De kracht
van de maan
ze zal je vertellen,
waar jouw levens-pad
begint haar licht zijn jouw
ogen tot dat zei ophoud te
schijnen,
dan is het aan jou
en laat zij haar zelf
weer zien,
als jij haar nodig heb
zal ze voor je schijnen
en zo jouw levens-pad
verfijnen,
dus ga op pad
en ontdek jou
verhaal.....