Je evalueert
de dag dan
verschijnt er
een lach van
oor tot oor,
in je hoofd maak
je een opsomming,
jou schatjes maakte
je aan het lachen
kwamen bij je kroelen
en jij won met darten van
de jongens in de competitie,
dat allemaal maakt
jou een blij en gelukkig
persoon......