het gevoel hebben dat euforie de ambitie kan laten prikkelen
dat mijn loyaliteit in zijn verbaal nastreeft
opgelucht zijn dat mijn mening(en) niet bepaald er toedoet of gelijk heeft
het leven aanvaarden dat het een kompas aanwijzingen aangeeft
en dat wat er zich ongekend afspeelt je ook in een betekenis kan plaatsen
iets wat nu gewist is dat je het alleen in een ontsnapping kan ontdekken
traceren om te willen ontsnappen
en een betekenis bij mij willen betrekken
mijn ontsnapping uit een betekenis die ik bedek
toch iemand in deze wereld willen bijstaan
een ontsnapping waar ik in kan terugtrekken en bepalen waar ik terecht kom
datgeen wat ik schuil houw ook ergens anders kan worden opgepikt
blij kunnen zijn als iemand anders het met succes heeft geflikt
geen enkel moment slechte kritiek pijnlijk ervaren
ik kan natuurlijk ook blind blijven vooruitstaren
om te belanden in 1vertrekpunt
en niet weten dat de eindstreep resulteert als een ware stunt
dat ik de uitkomst van mijn euforische dromen uiteindelijk verniel
of dat ik egocentrisch alleen maar voor mijzelf kniel