Onze innerlijke
rust probeert ons
te bereiken wanneer
we weer eens,
te hard van
stapel lopen
geen hand
kan ons dan
nog bereiken,
maar kijk dan
even na boven
daar waar de
zon aan de hemel
staat,
zij begrijpt jou
wanneer jij dat
nodig heb schijnt
zij wat meer licht,
voor jouw innerlijke rust....