In gedachten
verzonken staar
je lang voor je uit,
minuten gaan voorbij
even komt er geen
woord uit je mond,
geen lach op je gezicht
alleen maar een bedrukt
gezicht,
die tekent het voor jou
onbekende gevoel,
niet wetende wat jij
hier mee aan moet,
versteend, verstijfd
rusteloos en bang,
glijd er langzaam
een blinkende traan
langs je wangen.....