Lieve Mobar
oftewel hallokus Henk
gossie we rollen
van het ene feestje in het andere
gisteren je boezemvriend
die had mokka taart
vandaag
ben jij aan de beurt
als ik me niet vergis wordt
je vierenvijftig jaar
Van harte gefeliciteerd Henk
er is hier even een glimlach
want mijn eigen broer Henk
verjaart ook vandaag
Amsterdam met zijn grachten
met zijn mooie parken
en prachtige bomen
waar de schilders en de dichters
Mobar en Nino
leven, werken en wonen
Amsterdam en Den Haag
ze zijn door bewondering verbonden
dikke verjaardagskus
Cobie
(herinner je nog hoe we vroeger saampjes kibbelden haha)