Genietend van de zon
en het briesje door je
haren besluit je te gaan
liggen zo heerlijk in het
gras,
kijkend om je heen
dwarrelen blaadjes
naar beneden,
genietend kijk jij ons
aan alsof je zeggen
wilt blijf nog even staan
heel even nog genieten
we met z'n drieen van
het heerlijke weer....