Een eindeloze leegte
Die zonder kleur wordt ingevuld
Waar elk licht
Door duisternis wordt begroet
Het is geen reis
Het is geen bestemming
Het is geen lot
Het is niets
En in jouw diepste zelf
Ben je op zoek naar iets
Een streven
Een warmte
Zodat het goed is
Zoals het is
Want alles is beter
Dan een eindeloze leegte
In duisternis