Wat als ik alles echt kon doen,
Zou ik zijn waar ik was,
Waar ik ging en wat ik gaf,
zou het ertoe doen?
‘’Laat mij in fatsoen,
Zoek het uit, voel het, maar
Flikker niet op je bek’’
Iedereen voelt maar het wordt nooit gezegd
Wat is het waard
Om besef te kweken over angsten
En deze oog in oog te staan,
Maar geketend te zijn aan al zijn krachten?
Ik straal het uit,
Het voelt zo slecht
Toch geeft het kracht
Als ik huil
Is het het enige dat lacht
Het lacht me toe,
Het enige gevoel dat wacht,
En lijkt te begrijpen wat ik bedoel
Schaakmat.