Hij zegt:
ik wordt gek van je,
Maar o ik ben zo krankzinnig op je.
Je bent een zooitje,
Je zorgt voor spanning en verwarring.
Maar je bent oprecht
Jij bent lief en teder..
Het is dubbel.
Dubbel
De ene of de ander uiterste.
Ben je boos dan ben je woedend,
En lacht je dan lacht de hele wereld mee.
Hij zegt:
Je bent intens
Zo vol van ideeën..
Maar je bent zo koppig,
Je luistert vaak maar voor de helft.
Jij hebt ambities..
En je geloof is als een rots.
Maar zit eens even stil.
Hij zegt:
Je bent zo vaak onrustig..
En vecht met demonen in je hoofd.
Je denkt te vluchtig,
En schiet van hier naar daar!
Maar als je samen bent,
Met hem en mij
En ons,
Dan ben je op je best.
Hij zegt:
Moeder zijn staat je prachtig
En je liefde straalt er ook vanaf...
Maar stop.
Neem de tijd,
En laat hem ook een beetje los.
Hij groeit en hij bloeit
Niet alles hoef je vast te leggen...
Geniet!
Tussen al die regels door,
Zegt hij,
En hoor ik,
Ik hou het allermeest van jou!
En ik kan niet anders dan heel veel houden van hem.