Waar liefde in de morgenstond begint,
bloeit er bij mij iets moois wat een iemand zeer bemind.
Een schouderklop een kus een lief gebaar,
is blijkbaar bij ons gelukkig niet schaars.
De warmte en het veilig geborgen gevoel van jou in mij waar uit blijkt
dat ik mij voel als een koning te rijk.
Schat het gaat op het moment voortreffelijk,
en dat bedoel ik niet alleen letterlijk.
Ook tijdens de zware en moeilijke dagen , proberen wij onze liefde voor elkaar te dragen.
ROOS