Een somber denken vult mijn hoofd
Is dit al wat het leven heeft beloofd?
Tegenslag, een gebroken hart en verdriet
De zon, ik zie hem even niet…
Ik voel me zo somber en zo zwaar
Liefde? Wat, wanneer en waar?
Ik voel me eenzaam in mijn eigen huis
Wanneer voel ik me weer thuis?
Ik wilde leven, ik wilde plezier
Het is overal om me heen maar niet hier…
Nu ik terug geworpen ben op mijn gedachten
Op mezelf en op duistere innerlijke machten
Voelt het soms zo zwaar om deze kwelling aan te gaan
Ik vraag me af: wat is het nut van mijn bestaan?
Eenzaamheid, brandende treurnis en gebroken dromen
Het was zo zwaar om hier te komen
Ik moet dit gevecht zelf aan gaan en winnen
Volgens mij voel ik me dan pas weer bij zinnen…