Dagelijks leven in
onzekerheid nergens
bij te horen,
onverstoorbaar weeg jij
je wegen af het benauwd
je niet wetend hoe de dag
verlopen zal,
je weet enkel de sporen
die jij achter laat te
lezen is op papier elke
stap verdriet vreugde,
ze zullen je lezen en
herlezen in de door jou
omschreven leven...