Als woorden slechts
herinneringen zijn
wat betekenen ze
dan voor jou,
als daden belangrijker
zijn dan de gevreesde
woorden vertel het dan,
dan zal het leven alleen
nog uit daden bestaan
enkel,
een glimlach en een traan
zal jou kunnen laten zien
wat jij voor een
ander betekend.....