Levens motto
Niet denken dat je niet vervangbaar bent.
Als je wat van mij wilt, zal je er voor moeten gaan.
Elke actie is een reactie op een andere actie.
En verrast of niet, zo zal het altijd gaan.
Niet denken dat ik het vergeten ben,
of dat ik er nooit bij stil zal staan.
In tegen deel, met pijn en verdriet zal ik de consequenties laten gelden.
Tot het moment dat je mij anders vertelden.
De verbondenheid zal het laten blijken,
wat een ieder voor de ander betekend.
Zeg mij wat je wilt en ik handel er naar, vanuit mijn eigen interpretatie.
Dus alsvorens heb ik spijt dat dit niet stroomt aan uw verwachtingen.
Het handelen komt uit mijn eigen ik.
Het willen zijn wie ik ben.
en als dit niet geaccepteerd wordt zijn er twee dingen die ik of de ander kan doen.
Mijn levens motto:
Accepteer wat je niet kan veranderen.
Of verander wat je niet kan Accepteren.
Dus wees niet boos op mij, om iets waar je zelf de eerste actie in hebt gehad.
Wil je het anders, zal je dingen moeten accepteren.
Wil je verandering, zul je moeten praten en overleggen.
Achterhalen wat het is, dat ik juist zo ben en niet anders.
Ondervinden wat je liever niet ondervind.
Maar waar je wel karakter door bouwt, en leert.
Wat een ander juist zo interesseert in datgene wat jij niet kan waarderen.
Zeg je tegen mij. Ik wil alleen vrienden zijn
Zal ik handelen als een vriend.
Een vriend zoekt niet elke dag contact.
Een vriend zoekt soms helemaal geen toenadering.
Als dit is wat je wilt, zal je het krijgen.
Wil je wel elke dag toenadering,
elke dag mijn liefde, aandacht, zorg en steun.
Zal je moeten erkennen dat de band meer is dan zomaar een vriendschap.
Alleen daar zit weer een acceptatie lijn voor jezelf.
Als het dan toch zo is. Accepteer dan dat dat juist is wat je gelukkig maakt.
En wees er dankbaar voor en handel er zelf ook naar.
Gooi je angsten aan de kant.
Vaak wordt er gehandeld vanuit angst, twijfel, en bedrog van andere perspectieven.
Maar ervaar je gemis verlicht het je perspectief op dat,
Wat werkenlijk...
Van waarde is!