De herfst wentelt het weer
En lonkt met gouden stralen
Huizen sluiten hun ogen
Zon zakt door de dagen
Logerende kleuren, schitteren
In het zwakke licht, maar
spatten uiteen en
vallen neer op grasvelden, tuinen, straten
Schoonheid duurt niet eeuwig.
Bladeren verstoppen zich in dakgoten
Bomen verwaaien
Wolken huilen
Het jaar loopt ten einde