Geschreven taal verwoord
over gezet op wensballonen
zoekend naar de juiste plek,
om ze los te kunnen laten
ooit zal iemand lezen hoe
mijn leven hier als ervaren
levensgenieter eruit zag,
maar ook jij heb dromen
en hopelijk heel binnenkort
mag jij zo'n wensballon zelf
terug ontvangen,
zodat je de ander der leven
ook mag ervaren door de
geschreven taal....