Alleen als een
droom uitkomt
krijg je vleugels,
maar wanneer je
naar het antwoord
zoekt is er alleen
maar mist vorming,
het antwoord ligt
vaak voor je ogen
je moet ze alleen
open doen,
om te kunnen ervaren
hoe het voelt om jou
dromende antwoorden
te vinden....