Elfjes voelen zich te goed voor trollen
Ze denken dat ze stinken en maken veel grollen
Er was eens een trollenmeisje veranderd in een fee
Maar toen zat het haar nog steeds niet mee
De elfjes vonden het grappig om haar te treiteren en te pesten
Ook al behoorde ze tot één van de besten
En er was een ridder waar ze veel om had gegeven
Ze wilde er voor hem zijn met heel haar leven
De tranen vielen over haar wangen.
De ridder had een echte, echte prinses gevangen
Dus nu had ze geen zin meer om naar het jaarlijkse feest te komen
Een feest vol elfen, ridders, magiërs en demonen
De fee had besloten op reis te gaan
Naar een land hier heel ver vandaan
Een land waar trollen thuis horen naar wat men zei
Misschien voelde ze zich daar eindelijk vrij…