Trouwen,
Met een glimlach
Gaan jullie de dag in
Jullie moment van…
Verwenning en een arm
Met een glimlach
Komen jullie elkaar tegemoet
Een jong geluk
Van elkaar trouw zijn
Met een glimlach
Als een engelenkind
Want God zal er zijn
Als jou trouwe vader.