Regenboog getekend in de lucht
draaikolken gedraaid door
heftige wind stoten,
gepassioneerd laat je het
op je afkomen genietend
van al het moois,
fantaseer je hoe jij
daar midden in duik
meegenomen word omhoog
de wolken in,
om daarna van de regenboog
weer naar hier te glijden
ik zie je gaan,
je tekent met grote
sier letters je naam
in de wolken...