U bent niet meer hier
Uw stoel is leeg
Uw handen werkloos
Geen naald, geen draad
Wordt nog aangeraakt
U kunt niet meer zorgen
Uw leven was klaar
Het is goed geweest.
Toch dragen wij u
In onze hoofden
Onze harten
Onze zielen
Wij volgen de weg
Wij gaan verder
Zonder U
U ging, een nieuwe start
De herinneringen verwarmen ons hart
Zijn als een warme jas
Wij dragen u
Wij dragen uw leven mee.