Jongen,ja ik weet 't
't leven gaat soms echt verkeerd
Maar jongen,blijf toch vechten
Dat heeft mijn moeder mij ook geleerd
Ik weet je hebt 't moeilijk
Maar als de lucht is opgeklaard
Zijn de woorden van je moeder
't allermeeste waard
Want er komen andere tijden
Sta dan even stil
Bij de woorden van je moeder ,& ( Pleegouders)
Omdat zij 't beste voor je wil
Maar ik blijf je steeds omarmen zoals dat hoort bij een Moederr en een zoon
Ook al zal je keuzes maken , wat jij denkt dat goed is
Ik sta voor je , achter je en naast je
Ik zal je altijd de goede kant wijzen .
Jij betekend heel veel voor mij
En de deur zal altijd open blijven staan
Ik hou van je Brian
Xx Mama