Jaren geleden ben ik voor je gezwicht
Ik doe mijn ogen dicht
en denk aan je gezicht
Je ogen zo helderblauw
is wat ik aantrekkelijk vind aan jou
Ik herinner me die zoen
die ik je mocht geven
Dat was voor mij toen
het mooiste moment in mijn leven
Je liet mij hierdoor zweven
al duurde het maar even
Niemand mag het weten
maar ik zal het nooit vergeten
Die allereerste keer
Ik denk er nog vaak aan terug, telkens weer
Het moment dat ik je mocht kussen
heeft mijn vurige verlangen naar jou doen blussen
Het gevoel dat je me toen gaf is moeilijk te beschrijven
Het was alsof ik zweefde en op een wolk bleef drijven
Onze blikken kruisten elkaar
en het gevoel van vlinders in mijn buik was aldaar
Mijn ademhaling werd zwaar
bij elke stap dichterbij elkaar
De aantrekkingskracht
had mij in zijn macht
Ik hoopte dat jij me in je armen nemen zou
Een tinteling bij elke aanraking door jou
Mijn hart vol verlangen, wat wilde je nou?
Verzonken in je mooie ogen
wetend dat we elkaar mogen
Luisterend naar je stem, maar de woorden gingen langs me heen
Ik kon maar aan 1 ding denken; waren we maar alleen
Helaas scheidden onze wegen
En ik was te verlegen
Te verlegen om te vertellen dat ik van je hou
Wist je maar wat mijn gevoelens waren voor jou
Ik ben stom geweest om je te laten lopen
Nu kan ik alleen nog maar hopen
Hopen dat je bij me terug zal komen
Maar misschien kan ik daar alleen nog maar van dromen