geluk is :
een glimlach van een kind,
waar het zich ook maar zal bevinden.
al is het groot of klein,
als ouder wil je dat ze gelukkig zijn...
dat ze opgroeien zonder geweld,
dat is het enigste wat voor een ouder telt!
het liefste wat je bezit,en niet wilt missen,
is toch wel je kind.
leerde je te lopen en te leven heel correct
niet om te pesten,te stelen of te moorden,
maar om zorgzaam te leven...
met heel veel respect !
laat de zon weer stralen,
zodra je weer ontwaakt iedere dag .
begin vroeg in de morgen met een lach...
geef het aan een ieder kado
aan jong en oud,maar kijk uit wie
jij vetrouwd !
mijd degene die je willen kwetsen,
want de wereld is zovaak te hard.
al die mooie beloftes,leugens
en te mooie woorden deren ze niet
het breekt alleen maar jouw hart!
missy 7-11-2017