Woorden met een betekenis
ze zijn vaak ver te zoeken
mensen voelen niet echt meer
wat de ander bedoelt,
maar even zonder woorden
en je hart laten spreken maakt
jou leven compleet,
weet dat er mensen zijn
die jou begrijpen wanneer
je even geen zin heb om
een woord te wisselen....