Wie zijn die mensen die mij steunen
Als ik niet meer door wil gaan?
Wie zijn die mensen die mij zeggen
Dat ik moet blijven volhouden?
Wie zijn die mensen
Die mij heel gelukkig maken?
Wie zijn die mensen
Die altijd naar mij willen luisteren?
Die mensen,
Dat zijn mij vrienden.
(24/11/2001)
*Silverke*
P.S.: wist je trouwens dat mij 'Silverke' afkomstig is van Silver Tears? Ik had die naam graag gehad. I've got silver tears. Maar hier ben ik ook tevreden mee :-)