Bijna altijd ruzie met elkaar
Het werd me allemaal te veel
We konden niets meer hebben van elkaar
Onmacht vloog me naar de keel
Ik besloot mijn leven alleen te leven
En ergens anders energie in te steken
Het valt niet altijd mee
Soms even naar de zee
Ik kan me zelf niet meer geven
Ik voelde me zelf niet meer ,
Na regen komt weer zonneschijn ,
Wil er weer helemaal voor gaan maar niet met jou
Het is soms geven en nemen
Jij bleef mij niet trouw
En ik hou niet meer van jou
Het was nooit genoeg ,
Er was altijd wel iets
Dan weer dit dat
Bespaar me je tranen die heb ik al te vaak gezien
Ga door met je leven zonder mij
Dat leven dat we hadden is nu voorbij
Kijk me niet zo aan , want ik heb niks gedaan
Jij ging veel te ver dat jij het niet ziet
Dat begrijp ik helemaal niet
Dat wat jij bezat heb jij van mij gehad
Maar dat was nooit genoeg