Vervelend hoe het
jou tegen werkt kijkend
naar jou verschieten wij,
uren van te voren loopt
het allemaal wel en voel
jij je zo te zien goed en
zit het je mee,
maar het moment is daar
dat jij weer op moet komen
we kijken en hopen dat het
nu lukken wil en het je niet
weer partte zal spelen,
jou partij heb jij gespeelt
als een echte man en het
leek even als of jij het de
baas was,
zoals jij je partij uit gooide
ben jij door naar de volgende
ronde,
toppie!!